Piosenka:Tienes El Talento
Składniki:
- 470 ml zimnej wody
- płatki róży (są jadalne)
- cukier puder
- 15 ml soku z cytryny
- kiwi
- truskawki
- ananas
- melon
- czarne jagody
- mięta
Do dzbanka wlej wodę. Wsyp cukier puder - jedną lub dwie łyżki stołowe. Następnie wyciśnij sok z cytryny i dodaj go do dzbanka (bez pestek). Całość wymieszaj. Teraz nadeszła pora na owoce. Przygotuj najpierw kilka misek do których będą wrzucane owoce. Teraz czas na obróbkę. Umyj wszystkie owoce dokładnie pod bieżącą wodą, a następnie obierz i pokrój w drobną kostkę bądź plasterki.
Pokrojone owoce musisz zdecydować w jaką kombinacje wrzucisz je do odpowiednich pojemniczków. Np. może być to połączenie truskawek i jagód, ananasa i melona, kiwi i mięty, itd. Teraz do pojemniczków lub opakowań po jogurtach włóż przygotowane owoce i zalej całość wodą z cukrem. Następnie dodaj patyczki i włóż do zamrażarki na kilka godzin.
http://video.anyfiles.pl/BLOG+KULINARNY+ANGIE+odcinek+1/Kino+i+TV/video/122350#opcje
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz